Gedreven, extreem meedenkend en flexibel! ROVO Growth Solutions heeft onze nieuwe website gebouwd en op een hoger level gebracht! Hiernaast duidelijke en snelle communicatie zodat aanpassingen snel konden worden verwerkt. Wij zijn er trots op dat ROVO onze online-partner is.
Martin Notté
Directeur REDview BI

Realtime resultaat verbetering en waardecreatie.

REDview BI staat voor verbetering van het resultaat en de cashpositie voor middelgrote bedrijven. REDview ontwikkelt financiële dashboards. Met deze dashboards kan in één oogopslag door MKB ondernemingen worden gezien hoe goed de financiële gezondheid van hun organisatie is. Deze dashboards bouwt REDview op basis van Microsoft Power BI.

Duidelijke informatie over een nieuw concept

De grote uitdaging van dit project is dat het gebruik van financiële dashboards nog vrij onbekend is. De website moet direct duidelijk informatie verschaffen. Dit moet gebeuren zodat de potentiële klant direct goed geïnformeerd is over de meerwaarde van de dashboards. Wij hebben in dit project gekozen voor het gebruik van duidelijke secties en iconen om zo informatie makkelijk leesbaar te maken. Daarnaast moet de website in de stijl van REDview BI zijn en hebben we gekozen voor rode accenten over de gehele website. 

Doelgericht

Het doel van REDview BI is om website bezoekers contact op te laten nemen om vervolgens een afspraak in te plannen. Tijdens een afspraak  wordt een presentatie gegeven over de mogelijkheden van hun dashboards. Om de nadruk te leggen op het inplannen van afspraken is er op iedere pagina minstens één duidelijke “call-to-action” toegevoegd. Kortom, op iedere pagina is er altijd de directe mogelijkheid om contact op te nemen om zo een afspraak in te plannen.

Websites gemaakt voor

Benieuwd wat ROVO voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met ons op of laat je door ons terugbellen om de mogelijkheden te bespreken.